Nyjet-Arkivit për » Aberi Kajo «

Fshati nën thundër – nga Yzedin Hima

Fshati nën thundër* nga Yzedin Hima I gjithë fshati mori pjesë në dasmën e Faskos, djalit në moshë, që njihej si Faskua i Ferrës. Ishte i ndrojtur dhe friksuar nga njerëzit, sa Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook