Nyjet-Arkivit për » 100.000 përshëndetje «

100.000 përshëndetje personale… dhe pasuria e përbashkët e kulturës nga Jozef Radi

100.000 përshëndetje personale… dhe pasuria e përbashkët e kulturës nga Jozef Radi Sot është nji ditë e veçantë… Sigurisht s’ka asgjë të veçantë, veç kumtimit të disa numrave në dukje të ftohtë dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook