Arkivë për » Dhjetor 28th, 2022 «

Një pllakë guri me mbishkrim nga kështjella e Bashtovës – nga Dr. Niko Ferro

Një pllakë guri me mbishkrim nga kështjella e Bashtovës nga Dr. Niko Ferro Duke u marrë me vlera historike, arkeologjike të Lushnjës e të Divjakës, shpesh gjatë kërkimeve nëpër dosje të ndryshëm Lexo Me Teper.

Si përkujtohej Fishta në vitin 1971… tek Arbëreshët – nga Frano Kulli

Si përkujtohej Fishta në vitin 1971… tek Arbëreshët nga Frano Kulli Na e përshkruan Ernest Koliqi një përkujtim syresh, në “Shêjzat” e tij. – Shqiptarët e diasporës – shkruan ai – të Lexo Me Teper.

Louis Aragon – takimi im surrealist me Poetin e famshëm francez! – nga Skënder Sherifi

Louis Aragon – takimi im surrealist me Poetin e famshëm francez! nga Skënder Sherifi Mes Komunizmit stalinian dhe Poezisë liriko-sentimentale Mes borgjezisë, luksit alla francez dhe Lufta e Klasave? Përpos bisedave të mia me Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook