Arkivë për » Dhjetor 15th, 2022 «

Kush ishte Pierre Seghers: Babai im shpirtëror në Paris? – nga Skënder Sherifi

Kush ishte Pierre Seghers: Babai im shpirtëror në Paris? nga Skënder Sherifi Ka tri dekada që publiku shqiptar më ka ndjekur me botimet e mia nëpër ekrane televizive dhe e ka dëgjuar Lexo Me Teper.

Në ditëvdekjen e Piktorit Vermeer – nga Albert Vataj

Johannes Vermeer (31 tetor 1632 – 15 dhjetor 1675) Në ditëvdekjen e Piktorit Vermeer nga Albert Vataj Johannes Vermeer, nga më të mëdhenjtë e Epokës së Artë hollandeze që vdiq i mbytur në Lexo Me Teper.

Pak fjalë për Françesk Radin… – nga Gjon Shllaku

Pak fjalë për Françesk Radin… nga Gjon Shllaku Jo rastësisht, muzika e Françesk Radit më ka bërë përshtypje gjithmonë. Fillimisht, ndoshta sepse rritesha në një ambient ku muzika vlerësohej tradicionalisht si pjesë e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook