Arkivë për » Dhjetor 12th, 2022 «

Lec P. Shllaku dhe nji poezi e hershme e tij – përmes kujtimit të Primo Shllakut

Lec P. Shllaku dhe nji poezi e hershme e tij përmes kujtimit të Primo Shllakut 15 vjet të shkuara mbylli sytë e vet përgjithmonë baba im, Lec P. Shllaku. Iku pak ditë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook