Arkivë për » Gusht 18th, 2021 «

Gani Luzi, 37 vite më parë! – nga Murat Basha

Gani Luzi, 37 vite më parë! nga Murat Basha Ishte si sot 15 Gusht, po i vitit 1984. U ktheva nga plazhi, dhe rrugës për në shpi kalova para portës, dhe me Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook