Arkivë për » Maj 30th, 2016 «

Restaurimi dhe festa e atij që të do nga Astrit Cani*

Restaurimi dhe festa e atij që të do nga Astrit Cani* Ka thanë Herzeni, se “historia nuk kthehet mbrapsht… të tana rivendosjet, të tana restaurimet kanë qenë gjithmonë maskarada!”. Dhe i tillë Lexo Me Teper.

Fitues i Çmimit Kadare 2016 – Shkëlqim Çela

Fitues i Çmimit Kadare 2016 – Shkëlqim Çela Brezi im ëndërronte të shkruante si Kadareja Për Shkëlqim Çelën, vlerësimi me çmimin “Kadare” është më shumë se një vlerësim, për vetë faktin që i Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook