Arkivë për » Maj 15th, 2016 «

Dita e Kiametit? Vdekja e Familjes! – shёnime skiç pёr mendje tё pavrara nga Artan Gjyzel Hasani

Dita e Kiametit? Vdekja e Familjes! -shёnime skiç pёr mendje tё pavrara nga Artan Gjyzel Hasani Nё tё vёrtetё fundi i shoqёrisё njerёzore nuk do vijё nga armёt atomike dhe as nga luftёrat; Lexo Me Teper.

Poezitë e shpluhurosura të rinisë së Robert Shvarcit

Poezitë e shpluhurosura të rinisë së Robert Shvarcit Kam shkruar edhe unë, prozë e poezi, deri në fund të viteve ’50. Por pastaj vendosa të hesht, të hesht në mënyrën time: Lexo Me Teper.

Antigonea sipas Wikipedias… dhe nji oponence nga Altin Kocaqi

Qyteti antik i Antigoneas Antigonea sipas Wikipedias… dhe nji oponence nga Altin Kocaqi Antigonea sipas Wikipedias Historiku Sipas historianit grek të lashtësisë, Plutarkut, Antigonea qe qyteti që u lind nga dashuria dhe u shkatërrua Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook