Arkivë për » Mars, 2012 «

Oscar Wilde

  “Ajo grua që s’arrin me i ba të magjishme gabimet e veta, ajo asht thjesht nji femën…!”

Fernando Pessoa

  “Të jesh asht lodhje, të ndjesh asht dhimbje, të mendosh asht shkatërrim…”

Rocco Fierro

“Heshtja asht përplot me pyetje pa asnji përgjigje…!”

Arthur Schopenhauer

“Te nji njeri shihet gjithnji maja dhe jo fundi…”  

Alfred de Vigny

  “…Vetëm heshtja asht madhështore, gjithçka tjetër asht dobësi!”

Odisea Elitis

“…Pranverën edhe po nuk e gjete… sajoje…!”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook