Arkivë për » Prill, 1991 «

Bёjeni njeriun Zot… nga Leon Ardi – Prill 1991

Bёjeni njeriun Zot… nga Leon Ardi* - Prill 1991 Po ju lutem unё, njeriu i vogël, njeriu i ardhur nga humnera: -Bёjeni njeriun Zot! Hiqini diçka madhёshtisё suaj tё rreme, dhe i jepni diçka atij, sepse Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook