William Somerset Maugham (1874-1965) Hipokrizia

William Somerset Maugham (1874-1965)

William Somerset Maugham (1874-1965)

“Ma e vështira dhe ma e lodhshmja e gjitha veseve asht hipokrizia,

nji detyrë që do krye njizetekatër orë në njizetekatër!” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook