William Shakespeare (1564-1616) Shumë, pak dhe aspak…

William Shakespeare (1564-1616)

William Shakespeare (1564-1616)

“Jepu dashni të gjithëve,

besoju pak vetëve,

dhe përpiqu mos me i ba keq askujt!” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook