Nyjet-Arkivit për » William Shekspir «

Unë e njoh Martin Camajn – nga Erl Kodra

Unë e njoh Martin Camajn nga Erl Kodra Me Sigurimin e Shtetit, për herë të parë jam përballur në rininë time të hershme. Isha vetëm 16 vjeç, një gjimnazist që shkruaja poezi Lexo Me Teper.

Letër një intelektuali të lartë… nga Robert Martiko

Letër një intelektuali të lartë… nga Robert Martiko Mund të bie dakord me shumë gjëra me ty Agron, por kurrsesi me Artin e Realizmit Socialist me përfaqësues Kadarenë e Agollin dhe gjithë Lexo Me Teper.

Idhujtaria himnizuese nga Rezart Palluqi

Idhujtaria himnizuese nga Rezart Palluqi Holanda, njeh mbi 20 shkrimtarë që janë përkthyer në 30-40 ose 50 gjuhë. E megjithatë, holandezët nuk kanë rrëshqitur në patetizëm duke i kënduar atyre këngë, hedhur Lexo Me Teper.

Dy përkufizime për dashurinë Çelo Hoxha (Fenix)

Dy përkufizime për dashurinë Çelo Hoxha (Fenix) Oliver Mendvil, aristokrat anglez me studime në Itali, u nis me ngut për në atdhe, pasi mori lajmin e vdekjes së babait. Asokohe udhëtohej Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook