Nyjet-Arkivit për » “Vila 31” «

Shqipëria në optikën e Dom Simon Jubanit… dhe Frymë pas Fryme… nga Menita Ljarja

Frymë pas Fryme… nga Menita Ljarja Poeti i famshëm italian Giacomo Leopardi në njërën nga veprat e tij rrëfen se një herë në Firence kishte parë dikë që ndërsa tërhiqte pas Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook