Nyjet-Arkivit për » Viktor Mark Daragjati «

Pse ishte Enver Hoxha një dështim tragjik? – nga Viktor Mark Daragjati

Pse ishte Enver Hoxha një dështim tragjik? nga Viktor Mark Daragjati Enver Hoxha krijoi një sistem që e mbajti Shqipërinë të pazhvilluar për 42 vjet dhe la plagë të rënda në zemrat, Lexo Me Teper.

Si i përkrahu Izraelitët Kolë Bibë Mirakaj Prej Ing. Viktor Mark Daragjati

Si i përkrahu Izraelitët Kolë Bibë Mirakaj Prej Ing. Viktor Mark Daragjati Deri me 10 Shtator 2012, përveç ndonji dishmie që vetë Kolë Biba u kishte tregue rrethit të vet, nuk ekzistonte Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook