Nyjet-Arkivit për » Vasa Çubriloviç «

Memorandumi i Vasa Çubriloviç “Dëbimi i shqiptarëve” dhe Axhenda Soros

Memorandumi i Vasa Çubriloviç “Dëbimi i shqiptarëve” dhe Axhenda Soros A është Axhenda Soros për Rrënimin, Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqipërisë veç vazhdimi në një version postmodern i Memorandumit të Vasa Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook