Nyjet-Arkivit për » Vallemiano 27 «

Tri çilsa dhe nji rrëfim… – nga Jozef Radi

Tri çilsa dhe nji rrëfim… nga Jozef Radi Këta tre çilsa n’leximin ma të thjeshtë s’dëshmojnë asgja ma shumë, se çelsa të nji hymje apartamenti… E n’fakt të tillë janë, veçse t’rij, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook