Nyjet-Arkivit për » Umberto di Silvia Kandida «

Kisha katolike – Dardane e Nishit… dhe histori pak e gjere e saj – nga Retin Reka

Kisha katolike – Dardane e Nishit, dhe historia e saj nga Retin Reka Kisha katolike – Dardane e Nishit, u ndërtua në fundshekullin e VIII-të dhe fillim shek. e IX-të pas k. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook