Nyjet-Arkivit për » Teatri Aleksandër Moisiu «

Zef Ujkaj – Piktor me aftësi të spikatura – material i marrë me redaktime nga Gëzim Kabashi

Zef Ujkaj – Piktor me aftësi të spikatura Material i marrë me redaktime nga Gëzim Kabashi Zef Ujkaj u lind në Tiranë më 16 mars 1936. “Pikturën e kishte pasion Lexo Me Teper.

Feja në shërbim të vëllazërimit dhe atdheut… – nga Jozef Radi

Feja në shërbim të vëllazërimit dhe atdheut… nga Jozef Radi Në Durrës perkujtohen dy martirë të demokracisë Në teatrin “Aleksandër Moisiu” u kujtuan shëmbëlltyrat e Atë Vinçenc Prennushit dhe Mustafa Efendi Varoshit. Në këtë titull, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook