Nyjet-Arkivit për » Të pushkatuar Terenc Toçi Xhahit Koka Qenan Dibra Sami Qeribashi Beqir Valteri Abdyl Kokoshi Tefik Shehu Ali Qoraliu Agathokli Xhitomi Avdul Kuçi Zyhdi Herri Mehmet Babani Muhamer Liço Të vdekur në bu «

Terror ’44: 46 juristët që u pushkatuan e vdiqën burgjeve Rezarta Delisula

Terror ’44, – 46 juristët që u pushkatuan dhe vdiqën burgjeve Rezarta Delisula (pan) Në dy vitet e para të çlirimit u pushkatuan dhe u dënuan 46 juristë. Referuar librit më Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook