Nyjet-Arkivit për » “Të lutem trembu sonte për mua” «

“Të lutem trembu sonte për mua” – rrëfimet e Mond Hasanit

“Të lutem trembu sonte për mua” - rrëfimet e Mond Hasanit Një libër rrëfimesh groteske që përmes frikës, sarkazmës dhe humorit të hollë e çon lexuesin në labirinthet absurde të fateve Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook