Nyjet-Arkivit për » Stefan Zweig «

Abedin Preza, Islam Spahiu dhe Uran Kostreci – nga Lekë Tasi

Abedin Preza, Islam Spahiu dhe Uran Kostreci nga Lekë Tasi Reagimi ndaj së sotmes vulgare merr fuqi brenda nesh sa herë e jashtmja merr intensitete edhe më të larta bezdie. Duke mos Lexo Me Teper.

“Mbi Gjenialitetin e Albatros Rexhajt” nga Armend Mazreku + 1 opinion

Kur nga nji shkrim – zgjedh gjysmën e tij… nga Jozef Radi Pak rreshta ndaj shkrimit “Mbi Gjenialitetin e Albatros Rexhajt” të Armend Mazrekut Shkrimin, “Mbi Gjenialitetin e Albatros Rexhajt” të Armend Mazrekut, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook