Nyjet-Arkivit për » Sotir Gusho «

Hapja e Shkollës Shqipe të Pogradecit – 14 Mars 1887 nga Lasgush Poradeci

Hapja e Shkollës Shqipe të Pogradecit - 14 Mars 1887 nga Lasgush Poradeci Shkolla Shqipe e Pogradecit, e këtij qytetthi palcërisht shqiptar, i futur në gjirin e maleve si truri në kafkën e njeriut, Lexo Me Teper.

Lasgushi i Madh dhe diktatura!* nga Ilir Seci

Lasgushi i Madh dhe  diktatura!* nga Ilir Seci 27 Dhjetori kujtohet si datëlindja e Lasgushit tonë të madh… Mjeshtri, gjigand i gjuhës shqipe, u lind me 27 Dhjetor 1899… pikërisht në një ditë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook