Nyjet-Arkivit për » Sindromi i Stokholmit «

Sindromi i Stokholmit

Sindromi i Stokholmit Më 23 gusht 1973, një person me emrin Jan-Erik Olsson, tenton të kryejë grabitjen e një dege banke në një nga sheshet kryesore të Stokholmit, në Suedi. Mirëpo Lexo Me Teper.

Sindromi i Stokholmit… nga Ilir Seci

Sindromi i Stokholmit… nga Ilir Seci Gjatë muajve mars dhe prill të këtij viti drejtuesit kryesore të shtetit dhe politikës shqiptare, vizituan Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Në muajin mars ishte për Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook