Nyjet-Arkivit për » Shumica dhe Pakica «

Umberto Eco – Demokracia e Shumicës dhe Pakicës!

Umberto Eco – Demokracia e Shumices dhe Pakices! Umberto Eco në pesëvjetorin e vdekjes “Demokraci nuk do të thotë që shumica ka të drejtë. Do të thotë se shumica ka të drejtë të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook