Nyjet-Arkivit për » Shumë – pak dhe aspak «

William Shakespeare (1564-1616) Shumë, pak dhe aspak…

“Jepu dashni të gjithëve, besoju pak vetëve, dhe përpiqu mos me i ba keq askujt!” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook