Nyjet-Arkivit për » Shën Donati «

Shenjtët e krishterë të Shqipërisë Robert Elsie (2003) TN

Shenjtët e krishterë të Shqipërisë Robert Elsie (11.10.2003) TN Kjo përmbledhje të dhënash përqëndrohet në zhvillimin historik të kulteve të shenjtëve të krishterë që ishin nderuar në Shqipëri, dhe përbën njëkohësisht një Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook