Nyjet-Arkivit për » San Paolo «

Botërori: Brazil 2014 – Nata e zezë e Shna Ndout për Demat e Kuq

Hymni i Botërorit Brazil – 2014 Projekt ligj i Botërorit Brazil – 2014 Ky projektligj vlen vetëm për gratë e gjithë atyre që janë tifozë futbolli, dhe në mënyrë taksative kërkohet prej Lexo Me Teper.

Vinicius de Moraes – Gjashtë poezi – Jozef Radi (2)

Vinicius de Moraes - Gjashtë poezi – perkthye nga Jozef Radi (2) “Eh, sa jam lodhë me de Moraes-in, po edhe ai ama ma ka shpërblye shumfish..” j. radi Soneti i Montevideos Mos qesh Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook