Nyjet-Arkivit për » Sakrificë Prindi «

Sakrificë Prindi… nga Ilir Seci

Sakrificë Prindi… nga Ilir Seci Ndejtëm sa ndejtëm në Theth dhe të enjten e kishim planin me ba rrugën prej aty e në Valbonë… Kah ora pesë e mjesit u çuem, bamë gati Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook