Nyjet-Arkivit për » Rrëfime «

Dje plus sot baras nesër… nga rrëfimet e Bedra Kabës

Dje plus sot baras nesër… nga përdita e rrëfimeve të Bedra Kabës 24 maj, 2014 Ndoshta do t’ju duket çudi, por unë s’e kam festuar asnjëherë ditlindjen kur jetoja në Savër. Edhe në Lexo Me Teper.

Historia e Gyvenc Abdallit… rrëfim bektashian

Historia e Gyvenc Abdallit… rrëfim bektashian Po ju tregoj historinë e Gyvenc Abdallit, Dervishit të Hynqar Haxhi Bektash Veliut… Një ditë Gyvenc Abdalli e pyeti udhërrëfenjësin e tij shpirtëror Haxhi Bektashin: “Shenjtëri, Lexo Me Teper.

Të jetosh i përjashtuar… nga Adriana Dine

Të jetosh i përjashtuar… nga Adriana Dine Një nga ngjarjet më të dhimbshme të jetës sime, ndoshta ngjarje e cila ndryshoi shumçka brenda meje qe përjashtimi nga gjimnazi. Mund të them pa Lexo Me Teper.

Në pasigurinë e Kohës – Bedra Kaba (pjesa e VII)

Në pasigurinë e Kohës nga Bedra Kaba (pjesa e VII) nga cikli Rrëfej jetën time… dhe tuajën bashkë! Të jetosh në pasigurinë e kohës
 Ndoshta ishte viti 1965… Një dorë e ngrohtë ma ledhtoi Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook