Nyjet-Arkivit për » Ronald Reagan. Muri i Berlinit «

Deklaratë Testament nga Nafi Çegrani

Deklaratë Testament nga Nafi Çegrani Me të drejtë do të pyesin të gjithë ata që më njohin dhe ata që nuk më njohin, se çka ka ndodhur me Nafi Çegranin që Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook