Nyjet-Arkivit për » Rilindja Shqiptare «

Në kërkim të një humanizmi të ri… Refleksione mbi librin “Mosdënimi i krimit është krim i ri” të studiuesit Thanas Gjika nga Neli Naço

Në kërkim të një humanizmi të ri… Refleksione mbi librin “Mosdënimi i krimit është krim i ri” të studiuesit Thanas Gjika nga Neli Naço Kur merr në dorë librin e Profesor Thanas Gjikës dhe Lexo Me Teper.

O Moj Shqypni* Poezi e Pashko Vas’ Shkodranit

O Moj Shqypni* poezi e Pashko Vas Shkodrani O moj Shqypni, e mjera Shqypni, Kush te ka qitë me krye n’hi? Ti ke pas kenë një zojë e randë, Burrat e dheut të thirrshin nanë. Ke Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook