Nyjet-Arkivit për » Requiem për Demokracinë «

Requiem për Demokracinë – nga Gjergj Hani

Requiem për Demokracinë nga Gjergj Hani Përtej së mirës dhe së keqes, shtrihet e plotfuqishme injoranca me të gjitha tonalitetet e saj! Tonalitete që shkojnë nga mungesa e plotë e vetëdijes së Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook