Nyjet-Arkivit për » Radio Prishtina «

“Drejtshkrimi i Gegnishtes ose Gegnishtja e Standardizueme” – libër nga Mehmet Elezi

“Drejtshkrimi i Gegnishtes ose Gegnishtja e Standardizueme” libër nga Mehmet Elezi Njoftim shumë i pritur dhe me vlera tepër të mëdha kombëtare. E kam pritë me shum’ gëzim. Në Abetaren e vitit Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook