Nyjet-Arkivit për » Qyteti i Prizrenit «

Murana e Gjergj Kastriotit në Prizren… - nga Nue Oroshi

Murana e Gjergj Kastriotit në Prizren Murana e Gjergj Kastriotit në Prizren… nga Nue Oroshi Murana e Gjergj Kastriotit në Prizren dhe zgjedhja e institucioneve komunale dhe qendrore të Kosovës në mes të Lexo Me Teper.

Lexim i një fotoje… si nji legjendë! – nga Jozef Radi

Lexim i një fotoje… si nji legjendë! nga Jozef Radi Fotoja në fjalë është e vitit 1923, realizuar në qytetin e Prizrenit. Në foto janë atë e bir Lazër Prend Radi (7) dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook