Nyjet-Arkivit për » Puntorie Ziba «

Imazhi i Edi Luarasit përtej Shtetit të getoizuar nga Puntorie Ziba

Imazhi i Edi Luarasit përtej Shtetit të getoizuar nga Puntorie Ziba – shkrimtare  Shkrimi im për aktoren Edi Luarasi është botuar në librin “Dashuri dhe dramë në jetë dhe në skenë” - me Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook