Nyjet-Arkivit për » Politika Shqiptare «

Misioni i 30 mjekëve dhe infermierëve, krenari për gjithë shqiptarët – nga Aleks Martin Kapllaj

Misioni i 30 mjekëve dhe infermierëve, krenari për gjithë shqiptarët| nga Aleks Martin Kapllaj Ky shkrim i Aleks Kapllajt ka mjaft pozitivitet edhe pse e ka anashkaluar me kujdes idenë e propagandës Lexo Me Teper.

Akrobacitë majmunore të politikës shqiptare – Profesor Luzaj i shkruan Presidentit Regan

Akrobacitë majmunore të politikës shqiptare Profesor Isuf Luzaj i shkruan Presidentit Ronald Regan Isuf Luzaj i ka shkruar Presidentit Amerikan Ronald Regan, ku ndër të tjera Regani e pyet se: çfarë është Lexo Me Teper.

Përtej Retorikës së Ben Blushit… nga Jozef Radi

Përtej Retorikës së Ben Blushit… nga Jozef Radi Siç edhe pritej, (edhe pse me mjaft nuanca retorike) zëri qartësisht oponent i Ben Blushit, u shfaq nga skena e Pallatit të Kongreseve në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook