Nyjet-Arkivit për » “Pax Americana” «

Globalizmi në këndvështrimin gjeopolitik – nga Ervina Toptani

Globalizmi në këndvështrimin gjeopolitik nga Ervina Toptani Çfarë është globalizmi, dhe kuptimi strategjik i tij? Globalizmi që jetojmë ne sot nuk është gjë tjetër veçse kontrolli i hapërsirës detare e oqeanike Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook