Nyjet-Arkivit për » Papa Benedikti XVI «

Mbrojtës i besimit, traditës dhe ortodoksisë Mirënjohje për Papa Benediktin XVI - nga Albert Bikaj

Papa Benedikti i XVI (16 pril 1927 – 31 dhjetor 2022) Mbrojtës i besimit, traditës dhe ortodoksisë Mirënjohje për Papa Benediktin XVI  nga Albert Bikaj Lajmin për vdekjen e Papa Benediktit XVI e mora Lexo Me Teper.

Viganò i shkruan Letër Trump: Njerëzit tashmë e dinë Mass Mediat gënjejnë! Lutem për Ju! Kjo është betejë mes së mirës dhe së keqës…

Viganò i shkruan Letër Trump: Njerëzit tashmë e dinë Mass Mediat gënjejnë! Lutem për Ju! Kjo është betejë mes së mirës dhe së keqës… Letër e Arqipeshkivt Titullar të Ulpianës, Ish Nunc Lexo Me Teper.

Papa Gjon Pali II nga Otranto më 1980 denoncoi krimet komuniste në Shqipëri

Papa Gjon Pali II nga Otranto më 1980 denoncoi krimet komuniste në Shqipëri 16 tetor 1978 – 16 tetor 2018 (40 vjetori i Papes Voytila)  Ati i Shenjtë i Lumi Gjon Pali Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook