Nyjet-Arkivit për » Palimpsest «

“Palimpsest-i” ose “Kanga e mjellmës” e Martin Camajt nga Primo Shllaku

“Palimpsest-i” ose “Kanga e mjellmës” e Martin Camajt nga Primo Shllaku Mbi disa ndryshime tematike në librin e tij të fundit “Palimpsest” dhe nji shqyrtim ma i imët i poezisë “Palimpsest i rrëfyem” . Dihet Lexo Me Teper.

Jo e gjithë jeta qenka burim poezie nga Martin Camaj

Jo e gjithë jeta qenka burim poezie nga Martin Camaj Ka rrethana në jetën e njeriut që ky don me i harrue. Posa qet krye një këso ngjarjesh në kujtesën e tij, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook