Nyjet-Arkivit për » Ola Xama «

Shteti dhe mbreti – nga Ola Xama

Shteti dhe mbreti nga Ola Xama Hapja e tenderit për ndërtimin e një instalacioni druri në Oborrin e Kryeministrisë, i cili do të kushtojë 3.7 milion euro nuk ka vetëm problemin logjik Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook