back to top
16.5 C
Tirana
E hënë, 27 Maj, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Nobert Jokl

Pak dritë mbi figurën intelektuale Izet Bebeziqi – përgaditi Fatmira Allmuça

...e ke parë Wikipedian se ç’kanë shkruar për Izetin!?Na kanë bërë muhaxhirë boshnjakë... jo se kam gjë kundra boshnjakëve,por nuk është e vërtetë... dhe...

Kolec Topalli: Pse hartova një fjalor të ri etimologjik –

Kolec Topalli: Pse hartova një fjalor të ri etimologjik - Dhurata Hamzai 13 Shkurt 2014 Profesor Eqrem Çabej ka bërë studime të jashtëzakonshme për etimologjinë...

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related Images:

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.