Nyjet-Arkivit për » Nina Mula «

Blerta Zhegu: Te ne, muzikë e mirë – ajo komerciale…!

  Blerta Zhegu: Te ne, muzikë e mirë – ajo komerciale…! Valeria Dedej (shekulli) Blerta Zhegu, sopranoja lirike interpretoi në Universitetin e Arteve një koncert me repertor impresionist francez Sopranoja Zhegu tashmë në momentet Lexo Me Teper.

Për zërin… dhe koncertin e Blertës… nga Jozef Radi

 Për zërin… dhe koncertin e Blertës… nga Jozef Radi Nesër në Akademinë e Arteve, Blerta Zhegu nji soprano mjaft e re dhe premtuese, që po i ngjit shkallët e karrierës artistike Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook