Nyjet-Arkivit për » Ndëshkimet e Vogëlusheve «

Ndëshkimet e vogëlusheve… dhe papërgjegjsia shekullore… – nga Ervina Toptani

Ndëshkimet e vogëlusheve… dhe papërgjegjsia shekullore…   nga Ervina Toptani Vazhdimisht e kam theksuar dhe do të vazhdoj të këmbëngulse krimet më të mëdha diktatura nuk i bëri ndaj kundërshtarëve të saj,por ndaj Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook