Nyjet-Arkivit për » Muret e Muzgut «

Dy Autorё nёn njё Kopertinё nga Vehbi Skёnderi

Dy Autorё nёn njё Kopertinё nga Vehbi Skёnderi -Shёnime pёr librin “Muret e muzgut” tё Lazёr e Jozef Radit - Dalja e njё libri me poezi besoj se ёshtё njё ngjarje mё e Lexo Me Teper.

Lazër Radi dhe Vepra e tij Gazeta “Liria” 26 shtator, 1998

Lazër Radi dhe Vepra e tij Gazeta “Liria” 26 shtator, 1998 Koha, kujdesi dhe vëmendja që Dr. Lazër Radi u ka kushtuar miqve të vet, tregon se sa e shenjtë dhe Lexo Me Teper.

Bashkë, nga barraka e vuejtjes te andrra e Lirisë…! (1993)

Bashkë… nga barrakat e vuejtjes… te andrra e Lirisë… Intervistё e përbashkët e Lazër dhe Jozef Radit dhёnё Radios së Jashtme… nëntor 1993 (Mbas botimit të librit poetik “Muret e Muzgut”) Radio e Lexo Me Teper.

“Fletorja e Vjeshtës”, Jozef Radi – Albana Temali (2011)

“Fletorja e Vjeshtës”, poezi, Jozef Radi – Albana Temali Libra të autorëve shqiptare në shqip – 1105 lexime (albacenter.com) “Fletorja e Vjeshtës”, poezi, Jozef Radi. Shtëpia botuese “Pakti”, Tirana, Albania, 2011. fq.134. “Fletorja Lexo Me Teper.

Il Padre ed il figlio… della poezia! Visar Zhiti (1993)

Il Padre ed il figlio… della poezia da Visar Zhiti Prefazione del libro “I muri del crepuscolo” di Lazër & Jozef Radi Chi è il padre della poesia? Cielo, monte di Parnaso, Lexo Me Teper.

The Walls of Twilight Robert Elsie World Literature Today

Robert Elsie: the Medal of Gratitude In Tirana on 15 May 2013, the President of Albania, Bujar Nishani, awarded the Medal of Gratitude to the distinguished Albanologist, Lexo Me Teper.

Parathënia e Librit Muret e Muzgut – poezi nga Lazër dhe Jozef Radi – Visar Zhiti

Parathënia e Librit Muret e Muzgut poezi nga Lazër dhe Jozef Radi Ati dhe Biri i Poezisë… nga Visar Zhiti Kush është ati i poezisë? Qielli, Mali Parnas, ku bujtnin muzat si në një Lexo Me Teper.

Lazër Radi – poezi në gjermanisht – Ferdinand Laholli

Lazër Radi – poezi në gjermanisht - nga Ferdinand Laholli neue Übersetzungen albanischer Lyrik Lazër Radi wurde 1916 in Prizren geboren. Von 1938 – 1942 studierte er Jura in Rom und arbeitete nach Lexo Me Teper.

Ati dhe Biri i Poezisë… Visar Zhiti

Ati dhe Biri i Poezisë… Visar Zhiti Parathënia e Librit “Muret e Muzgut” poezi nga Lazër dhe Jozef Radi Kush është ati i poezisë? Qielli, Mali Parnas, ku bujtnin muzat si në një Lexo Me Teper.

Pesë Poezi nga Lazër Radi (Muret e Muzgut, 1993)

Lazër Radi - Pesë Poezi nga “Muret e Muzgut”  Gjana që s’mund të harrohen lehtë! “Kur më futën në burg lashë gruan me gjithë vajzën, kur dola nga burgu, gjeta Lexo Me Teper.

Muret e muzgut Poezi nga Lazër dhe Jozef Radi

Muret e muzgut Poezi nga Lazër dhe Jozef Radi Botuar nga shtëpia botuese “Lilo” me kopertinë të Eleni Laperit. Redaktore Sevim Arbana, Tiranë 1993, 1000 kopje, (fq. 160) “Muret e Muzgut” asht Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook