Nyjet-Arkivit për » Millosh Obiliq «

Mitet Serbe dhe e vërteta mbi Betejën e Fushë-Kosovës… Ilir Seci

Mitet Serbe… dhe e vërteta mbi Betejën e Fushë-Kosovës… studim nga Ilir Seci Jemi mësuar që çdo qershor të shohim ritualin e përkujtimit që serbët i bëjnë Betejës së Fushë-Kosovës, betejës Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook