Nyjet-Arkivit për » Mikelangegelo «

Nji bisedë dhe nji udhëtim në jetën dhe veprën e piktorit Zef Nacaj

Nji bisedë dhe nji udhëtim në jetën dhe veprën e piktorit Zef Nacaj Zef Nacaj asht nji artist i rrethanave, mbasi shkollimi i tij nuk ka qenë arti… e megjithatë mbas shumë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook