Nyjet-Arkivit për » Maurice Maeterlinck «

Nji dashni e vogël… përballë urrejtjes… esse Jozef Radi

Nji dashni e vogël… përballë urrejtjes së madhe… esse nga Jozef Radi Këto përkthime, janë krye n’nji kohë të largët, e tmerrsisht të frikshme… dhe i mendoja të humbuna… Ishin kohna Lexo Me Teper.

Maurice Maeterlinck – E vërteta

“S’ka gja ma t’bukur se nji çelës, derisa s’e dimë se ç’ka mund të hapim me të…” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook