Nyjet-Arkivit për » Luigi Ablondi «

Pesë mjekë italianë kanë vdekur nga koronavirusi dhe 2.600 punëtorë mjekësorë të infektuar

Pesë mjekë italianë kanë vdekur nga koronavirusi dhe 2.600 punëtorë mjekësorë të infektuar Borrelli Coronavirus 20 mars 2020: “Sot 4,670 pozitive, 627 të vdekur dhe 689 shërohen” Asnjëherë më parë nuk ka Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook