Nyjet-Arkivit për » Lona Toptani «

Kirurgia e parë gjinekologe femër në Shqipëri – Qamuran Toptani e njohur nga të gjithë si Lona Toptani – nga Ervina Toptani

Kirurgia e parë gjinekologe femër në Shqipëri Qamuran Toptani e njohur nga të gjithë si Lona Toptani nga Ervina Toptani Lona Toptani lindi në Tiranë në vitin 1911. Bijë e Myzafer dhe Lexo Me Teper.

Doktoreshë Lona: e harruara, e paharrueshme! – nga Edmond Hasani

Doktoreshë Lona: e harruara, e paharrueshme! nga Edmond Hasani Duke pasur një dëshirë dhe ndjerë një detyrë morale për të shkruar diçka për kirurgen e parë shqiptare, Lona Toptani, kolege dhe mikeshë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook